Legionari osvojili Trofej Vojvodine!

Na danas odigranom fleg turniru u Bečeju, u organizaciji Saveza Američkog Fudbala Vojvodine i KAF Vidre Bečej, naša ekipa osvojila je prvo mesto i prvi Trofej Vojvodine ikada.
Učestvovale su ekipe: GTC Vianor Vidre Bečej, Wild Dogs Novi Sad, Grofovi Novi Kneževac, Mammoths Kikinda, Meridian Inđija Indians, Klek Knights i Sremska Mitrovica Legionaries.

Takođe, ovaj turnir je imao i humanitaran karakter, te je sav prihod išao u pomoć porodici Granić.

U Omladinskom sportskom centru ,,Mladost” Legionari su završili takmičenja bez ijednog poraza, pobedivši u okviru grupe B, najpre ekipu iz Kleka rezultatom 6-28, a zatim su trijumfovali i protiv ekipe Grofova (18-34) i zauzeli prvo mesto u grupi i plasman u polufinale turnira.
Tvrda utakmica sa timom Mammoths Kikinda i pobeda 26-19 donela je priliku Legionarima da u finalu ukrste koplja sa Indijancima iz Inđije.
Finale je bilo napeto do samog kraja, što i sam rezultat pokazuje, 18-14, postavljen u poslednjem minutu meča, gde su Sirmium Legionari došli do još jedne pobede i još jednog trofeja u klupskim vitrinama!

Pobedničku ekipu činili su: Dejan Jašćur, Pavle Nešković, Neven Dokić, Miloš Kolibar, Predrag Korać, Miloš Novoselac, Danijel Đorđić, Milan Milanović, Stefan Simanić, Nenad Andonović i Mladen Mitrović.

Čestitke momcima! SIRMIUM!

Deo atmosfetre iz pobedničke svlačionice