Budi deo zelenog mozaika Legije i Sirmiuma!

Poštovani igrači, navijači, simpatizeri, dragi sugrađani i svi ljubitelji američkog fudbala, predstavljamo novi model članstva u KAF Sirmium Legionaries.
Od samog osnivanja našeg kluba trudili smo se da svima u i oko Legionara obezbedimo najbolje moguće uslove za bavljenje i praćenje američkog fudbala, danas to sve želimo da podignemo na jedan viši nivo, sa svima vama zajedno! Želimo da veliku porodicu Legionara okupimo, ujedinimo oko zajedničke ideje, i damo vam nešto po čemu ćete se prepoznati.

Članske kartice KAF Sirmium Legionaries namenjene su svima, i onima koji nose zeleni dres na terenu, i onima na tribinama, i onima koji su daleko od nas a opet su nekako tu uz naš klub, svima koji žele da budu deo zelenog mozaika Sirmiuma, i koji su voljni da pomognu klub u daljem napretku.

Prema novom projektu koji će biti aktivan od 01. januara 2017. godine svako ko želi može biti član KAF Sremska Mitrovica Legionaries, i to uplatom godišnje članarine od 2000 dinara. Članska kartica služi kao godišnja ulaznica za sve utakmice Legionara u 2017. na domaćem terenu, obezbedjuje popuste u zvaničnom web shopu Legionara koji će biti pokrenut uskoro, kao i popuste kod naših partnera čiji ćemo spisak i pogodnosti uskoro objaviti na stranici Članstvo, SMS obaveštenja o svim akcijama i dešavanjima Legionara i mnoge druge pogodnosti.

Sve informacije na stranici Članstvo

Budi deo zelenog mozaika Legije i Sirmiuma!