Sledeća destinacija – Pančevo

Nakon teško izvojevane pobede u prošlom kolu, mitrovačke zelene očekuje novi, težak ispit. U V kolu Prve lige Srbije, Legionare će dočekati Panteri, u subotu u 15h u Pančevu. Obe ekipe imaju identičan skor u prethodne četiri utakmice, odnosno polovičan uspeh (2 pobede i 2 poraza), i ova utakmica mogla bi jednu od ovih ekipa veoma da udalji od bitke za plejof, iako oba kluba pred početak sezone nisu najavljivali borbu za isti.

Izrazitog favorita u ovom meču nema, utakmice naših klubova su uvek bile tvrde i neizvesne, pa glavni trener naše ekipe, Darko Šimleša slično očekuje i od duela koji je pred njegovim momcima:
,,Gostujemo ekipi koja je za nas uvek nezgodan rival. U prošlom kolu, Panteri su dosli do vrlo važne pobede i očekujemo da će biti silno motivisani da nastave pobednički niz. I mi u utakmicu ulazimo nakon važne pobede, u kojoj nismo briljirali, ali smo pokazali da možemo da igramo dobar fudbal, i u neizvesnoj završnici smo zasluženo slavili. Biće to jedna tvrda i teška utakmica u kojoj će duži periodi dobre igre jednoj ekipi doneti novu pobedu. Verujem u svoj tim, i kao što smo mnogo puta do sada izjavili, u svakom meču idemo na pobedu, i tako će biti i u subotu u Pančevu.”

Ovu priliku iskoristićemo da pozovemo i naše navijače da pomognu najmlađim Legionarima, flegovcima, na turniru koji se igra u Sremskoj Mitrovici, u nedelju 22.05. sa početkom u 13h na stadionu 25. Maj.