Bitka za vrh tabele

Preskočeni su i Wild Dogsi, ponovo ubedljivo, bez primljenih poena (25:0). Skor iz prve tri utakmice je isto toliko pobeda.

Međutim ono što očekuje naše momke, već u subotu 17.10. u Kikindi, jeste utakmica posle koje će samo jedna ekipa ostati neporažena u Severnoj diviziji Juniorske Lige Srbije. Dakle, Legionari putuju u goste ekipi Mamuta, u želji da se osame na vrhu tabele. Samopouzdanje ekipe raste iz utakmice u utakmicu, ali nema mesta euforiji, jer zacrtan cilj tek treba ostvariti.  Ono što raduje jeste sjajna odbrana, koja ne samo da nije primila poene, već i postiže poene iz utakmice u utakmicu, i stavlja napad u dobru poziciju da igra rasterećeno i sa određenom dozom sigurnosti.

O narednom protivniku, i igri i očekivanjima našeg tima pred ovaj bitan meč, defanzivni koordinator Neven Dokić je rekao:
,,U narednu utakmicu ulazimo sa velikom željom da nastavimo pobednički niz. Ovo je duel dve, do sada, neporažene ekipe i taj podatak govori sam za sebe koliko je bitna utakmica. Pre svega na psihološkom planu, a zatim i zbog pozicije na tabeli. Naša odbrana je pokazala zavidan nivo u prethodnim mečevima, i očekujem da tako i nastave i daju preko potrebnu sigurnost našem napadu.
Mamuti su ekipa koja već nekoliko godina igra u neznatno promenjenom sastavu u juniorskoj konkurenciji, i veoma dobro se znamo. Samim tim što su uz nas jedina neporažena ekipa pokazuje da su dobro uigran i nezgodan rival.
Međutim, verujem u naše momke, i verujem da ukoliko pružimo svoj maksimum da će i rezultat biti pozitivan za nas!”

Utakmica se igra u subotu 17.10. u 14h, na stadionu FK ,,Žak” u Kikindi.