Odlučujuća bitka Legije

Sezona Prve Lige Srbije ulazi u sam finiš, vodi se velika bitka na obe strane tabele, kako za plej-of, tako i bitka za opstanak koju vode upravo dva kluba koja će se sastati ovog vikenda. Sirmium Legionari dočekuju Angel Warriorse iz Čačka. Pobednik ovog meča zauzeće sedmo mesto, dok se poraženi oprašta od najvišeg ranga takmičenja. Do sada imaju isti skor od 5 poraza i oba tima traže prvu i veoma bitnu pobedu!

Optimizam je prisutan u našem timu i pored činjenice da pogled na tabelu ne prija.
Nemanja Varga, hvatač mitrovačke Legije, o narednom meču, protivniku i očekivanjima:
,,S’ obzirom da obe ekipe imaju 5 poraza , pobeda u ovoj utakmici donosi mnogo. Donosi šansu da se preko sedmog mesta na tabeli i preko baraž utakmice osigura opstanak u Prvoj Ligi. U ovu utakmicu ulazimo jako motivisani i svesni šta nam ta pobeda donosi! Dobro smo radili prethodne nedelje i verujem da će nam dobra igra uz publiku doneti pobedu. Pozivam sve Mitrovčane da ispune tribine Gradskog stadiona FK Srem, na kojem igramo po prvi put u istoriji kluba, i pomognu nam da dođemo do ove vredne pobede!”

Sa druge strane lopte, lajnbeker Neven Dokić je izneo svoje viđenje predstojećeg duela sa Čačanima:
,,Očekujem jednu tvrdu utakmicu, iako je protivnik desetkovan, sigurno je da će pružiti jak otpor do samog kraja. Čačani su poznati kao ekipa koja daje 200%, bez obzira koliko igrača imaju na raspolaganju za utakmicu. Međutim nama poraz nije opcija, idemo na pobedu, nemamo šta da izgubimo, željni smo tog ukusa pobede! Igranje na Gradskom stadionu će samo pojačati želju za tim ukusom. Nadam se da će naši navijači prepoznati situaciju u kojoj se nalazimo, i da će se pojaviti u velikom broju, što će našoj mladoj ekipi dati veliki podstrek.”

Uprava KAF Legionaries ovim putem želi da se zahvali našim prijateljima iz FK Srem koji su nam omogućili odigravanje ove utakmice na Gradskom stadionu.

BUDI NAŠ 12. IGRAČ! LEGIJA TE ZOVE!

SUBOTA 30.05. U 15h,
SIRMIUM LEGIONARIES-ČAČAK ANGEL WARRIORS
GRADSKI STADION FK SREM (ulaz besplatan)